Pajotse zomerfestivals werken samen

Na de geslaagde primeur in 2007 gaan vijf zomerfestivals uit het Pajottenland (Vlaams-Brabant) dit jaar opnieuw samenwerken. De organisatoren van het Vijverfestival, Rock Ternat, Festivhalle, Oosthoek Live en Jospop lanceren samen de wedstrijd “Ik ga naar alle vijf!”. Wie dit jaar zo veel mogelijk festivals meepikt, kan volgend jaar helemaal gratis naar de vijf festivals.
Het forum van de vijf Pajotse festivals werd precies een jaar geleden opgericht. In een periode waarin heel wat festivals over de kop gaan, besloten de organisatoren van “de vijf” om de handen in elkaar te slaan, om samen sterker te staan. Bedoeling is om know-how uit te wisselen en van elkaar te leren: van praktische tips over logistiek tot manieren om sponsors binnen te halen of artiesten te strikken.
Het blijft niet bij het uitwisselen van ideeën. De kernploeg van het ene festival plakt en flyert ook voor het andere, zodat de vijf festivals in alle hoeken van het Pajottenland promotie krijgen. Ze verspreiden een gezamenlijke festivalkalender en wisselen tapploegen uit. Vorig jaar werden alle medewerkers van de vijf festivals bedankt met een gezamenlijke fuif in Ternat.
Er was ook de wedstrijd “Ik ga naar alle vijf”, die dit jaar een vervolg krijgt. De opdracht is simpel: bewijs dat je zo veel mogelijk van de vijf festivals bezocht heb en maak op elk festival een leuke foto waar je zelf opstaat. De toegangsbewijsjes breng je binnen op de jeugddienst van Halle, Ternat of Dilbeek. De foto’s mail je naar info@ikganaarallevijf.be. Deadline is 26 oktober 2008. De vijf leukste inzendingen worden gekozen en de winnaars mogen volgend jaar gratis naar de vijf Pajotse festivals.

 
Kalender
12 juli: Vijverfestival (Dilbeek)
18-19-20 juli: Festivhalle (Halle)
22-23 augustus: Jospop (Schepdaal)
3-4-6 oktober: Oosthoek Live (Dilbeek)
10-11 oktober: Rock Ternat (Ternat)

Link: www.ikganaarallevijf.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.